Knjigovodstveni servis MIBRA d.o.o.

Zašto odabrati knjigovodstveni servis MIBRA d.o.o.?

Zakonska regulativa koja uređuje poslovanje poduzetnika je ogromna i često se mijenja. Poduzetnici imaju obvezu voditi različite poslovne knjige i evidencije, predavati razne izvještaje u propisanim rokovima, plaćati razne poreze i doprinose.

Praćenje relevantnih porezno-knjigovodstvenih propisa, vođenje poslovnih knjiga i evidencija, obračuni poreza i drugih davanja, sve su to aktivnosti koje zahtijevaju vrijeme i stručnost. Da bi se poduzetnici mogli posvetiti svojoj djelatnosti i mirno spavati, vođenje knjigovodstva prepuštaju knjigovođama, odnosno knjigovodstvenom servisu.

Svaki poduzetnik želi naći kvalitetan i pouzdan knjigovodstveni servis.

Prilikom odabiramoney-2696229_1920 knjigovodstvenog servisa, poduzetnici, između ostalog uspoređuju cijene usluga. Cijena knjigovodstvenih usluga je važna i na nju utječe više faktora, no treba voditi računa da  nestručno vođenje knjigovodstva najviše košta.

Osnovne karakteristike dobrog knjigovodstvenog servisa moraju biti stručnost i poslovno iskustvo, koje prati ulaganje u obrazovanje i tehnologije.


Knjigovodstveni servis MIBRA d.o.o. uspješno posluje preko 30 godina. O našoj stručnosti i pouzdanosti mogu govoriti naši dugogodišnji klijenti, obrtnici i poduzeća raznih djelatnosti.  Važno nam je da naši klijenti na vrijeme imaju sve informacije koje su važne za njihovo poslovanje, da budu sigurni da je njihova poslovna dokumentacija uredna i u skladu sa propisima, te da uvijek mogu računati na nas. Ulažemo u mlade kadrove i vodimo računa o kontinuiranom obrazovanju naših djelatnika. U poslovanju koristimo elektoničke servise, a  programsko rješenje Luceed koje koristimo omogućava automatsku razmjenu podataka s našim klijentima. Osim osobnog kontakta, dostupni smo na telefone, a elektronička komunikacija nam je svakodnevica.


Promjena knjigovodstvenog servisa

Svaki poduzetnik koji je nezadovoljan trenutnim knjigovodstvenim servisom ne treba se bojati promijeniti svog knjigovođu. Iako je idealno da se knjigovodstvo mijenja na kraju poslovne godine, može postojati potreba da se promjena napravi i u toku godine.

Bilo da ste tek krenuli u poduzetničke vode ili je Vašem postojećem poslovanju potreban pouzdan knjigovodstveni servis, obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt